Aküler çalınmasın diye özel kapak yaptırmıştı: Kapağı da çaldılar

Aküler çalınmasın diye özel kapak yaptırmıştı: Kapağı da çaldılar

Kocaeli'de tırların akülerini çalan hırsızlar, çalınmasın diye yapılan özel kapakları da çaldılar. TIR sahibi Ercan Kenar, "Bu kapakları sökmeleri için anahtara ihtiyaçları var. Bunları yapan kişiler, hazırlıklı gelmişler. Aletleri olan insanlar" dedi.

Kocaeli İzmit'te sokağa tırlarını park eden Ercan Kenar ve Hamza Özkaraaslan sabah saatlerinde işe gitmek istediklerinde tırlarının çalışmadığını fark etti. Neden çalışmadığını anlamak için tırını inceleyen Özkaraaslan akülerin çalındığını gördü. Neye uğradığını şaşıran tır sahibi, park halinde olan Ercan Kenar’a ait tırın akülerinin de çalındığını gördü.

ÖZEL DEMİR KAPAK DA ÇALINMIŞ

Özkaraaslan’ın haber vermesi üzerinde tırının yanına gelen Ercan Kenar, aküleri çalınmasın diye yaptırdığı özel demir kapağın da çalındığını görünce büyük şok yaşadı. Daha sonra vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi.

2-001.jpg

'BUNU YAPANLAR HAZIRLIKLI GELMİŞLER'

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerde bulundu. Ekipler, aküleri çalan kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı. Akülerinin özel kapak yaptırmalarına rağmen çalındığını görünce şaşkınlık içinde kaldıklarını söyleyen Ercan Kenar, "Arkadaş kontağa basmış, tık yok. Akülerin çalındığını görmüş. Daha sonra benim arabaya bakmış, benim de aküler yok. Ben de gelince şaşırdım kaldım. Aküleri çalmasınlar diye tıra özel bir kapak yaptırmıştık. Bu kapakları sökmeleri için anahtara ihtiyaçları var. Bunları yapan kişiler, hazırlıklı gelmişler. Aletleri olan insanlar. Bu tır bana, arkadaki tır da arkadaşıma ait. İki tırın da akülerini çalmışlar. Bir akü almak isteseniz fiyatı bin 500 TL civarında. Yaptırdığım özel kapağı bile çalmışlar, o da para ediyor. 15-20 gündür zaten yatıyoruz, işimiz yok. Akülerimiz de gitti" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN