Alevler 400 ton samanı küle çevirdi

Alevler 400 ton samanı küle çevirdi

Manisa'da büyükbaş hayvan çiftliğinde meydana gelen yangında 400 ton saman küle döndü. Yangının ormana sıçrama ihtimali ise korkuturken bölgede orman ekipleri de hazır bulundu.

Manisa Turgutlu'da Cenk Kütük'e ait büyükbaş hayvan çiftliğinin samanlık bölümünde öğle saatlerinde yangın çıktı. İddiaya göre elektrik kontağından çıkan yanına ilk müdahaleyi çalışanlar gerçekleştirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

ORMANA SIÇRAMA İHTİMALİ KORKUTTU

Yangının, çiftliğin yanındaki ormanlık alana sıçrama ihtimali üzerine orman ekipleri de bölgede hazır bulundu. Olay yerine gelen Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu İtfaiye Amirliği ekipleri, çok sayıda arazözle yangına müdahale etti. Yangın, çalışanlar ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınırken, olası bir tehlikenin önüne geçildi. Soğutma çalışmasının sürdüğü yangında 400 ton samanın küle döndüğü bildirildi.

Jandarma, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN