Alevlerin içinde can pazarı! Anne ve kızı pencereden atladı

Alevlerin içinde can pazarı! Anne ve kızı pencereden atladı

Düzce'de, iki katlı ahşap bir evde çıkan yangında can pazarı yaşandı. Alevler kısa sürede tüm evi sararken, anne ve kızı pencereden atlayarak kurtuldu.

Düzce’nin Akçakoca ilçesine bağlı Koçallı köyünde iki katlı ahşap evde sabah saatlerinde yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm evi sararken, ikinci katta mahsur kalan Bircan Özen ve kızı Aleyna Özen pencereden atladı. İhbar üzerine köye itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Yaralanan Bircan Özen ile kızı, ambulansla Akçakoca Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan anne ve kızının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Yangın, itfaiye ekibinin müdahalesiyle söndürüldü. Evin kullanılamaz hale geldiği yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN