Alkollü sürücü hem dert yandı hem isyan etti: Beni öldürün ama bir sigara verin

Alkollü sürücü hem dert yandı hem isyan etti: Beni öldürün ama bir sigara verin

Bursa'da alkollü bir şekilde uygulama noktasına takılan sürücünün isteği polis ekiplerini bile şaşkına çevirdi. Sürücü kendisine ceza yazan polislere hem dert yanıp hem isyan ederek "Bana ceza yazın, öldürün ama bir sigara verin" dedi.

Bursa'da uygulama noktasına takılan bir sürücünün alkolmetreye üflemesini isteyen polis ekipleri neye uğradığını şaşırdı.

6270593.jpg

Yapılan alkol testinde sürücü, 3.00 promil üzeri çıkınca polis ekipleri bir hayli uğraştı. Konuşmakta dahi zorluk çeken sürücü işlemlerinin tamamlanması için polislere yardımcı olmak yerine dert yandı.

6270590.jpg

Alkollü sürücü, "Bana istediğiniz kadar ceza yazın ama bir sigara verin" dedi. Bu esnada karakola gideceğini öğrenenince olanlara isyan etti.

6270592.jpg

Uzun süre ekiplere direnen sürücü en sonunda ikna edildi. O anlar kameraya yansırken, alkollü sürücünün 6 ay ehliyetine el konularak, 4 bin 64 lira ceza kesildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN