Anadolu Otoyolu'nda tanker kazası! TEM ulaşıma kapandı

Anadolu Otoyolu'nda Bolu'nun Gerede taraflarında LPG yüklü tankerin devrilmesinin ardından otoyol, İstanbul ve Ankara istikametinde ulaşıma kapandı. Tankerin olay yerinden kaldırılması için ekipler çalışma başlattı.

Anadolu Otoyolu'nda Ankara yönünde giden LPG yüklü 34 DEV 265 plakalı tanker, kontrolden çıktıktan sonra devrildi. Tankerin sürücü hafif yaralandı. Kazanın ardından otoyol, çift yönlü olarak İstanbul ve Ankara yönü istikametinde ulaşıma kapatıldı.

Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye itfaiye, sağlık, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi.

4775340.jpg

Tankerin patlama ihtimaline karşı 1 kilometrelik alanda güvenlik önlemi alındı.

Tanker sürücüsünün hafif yaralandığı kaza nedeniyle otoyolun İstanbul ve Ankara istikametinde ulaşım sağlanamıyor. Bölgede trafik akışı, D-750 kara yoluna yönlendiriliyor.

Tankerin olay yerinden kaldırılması için çalışma başlatılırken, itfaiye ekipleri de tedbir amaçlı soğutma çalışması yürütüyor.

4775342-001.jpg

Bolu Valisi Erkan Kılıç da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir