Ankara'da alevli gece! Faciadan dönüldü

Ankara'da alevli gece! Faciadan dönüldü

Ankara'da, bir gecekonduda başlayan yangın farklı bir gecekonduya sıçradı. Yangınlar kısa sürede söndürülürken, gecekonduların boş olması olası bir faciayı engelledi.

Yangın, dün akşam saatlerinde Altındağ ilçesi Atıfbey Mahallesi'nde bulunan bir gecekonduda çıktı. Çıkış sebebi henüz belirlenemeyen yangın çok geçmeden yandaki diğer gecekonduya sıçradı.

Çıkan yangından yükselen alevler, çevredeki vatandaşların telefonları ile kaydedildi. Alevleri gören vatandaşların itfaiye ekiplerine haber vermesiyle olay yerine çok sayıda itfaiye ve emniyet ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla yangın kısa sürede söndürüldü.

Atıl durumda olan gecekonduların yangın sırasında boş olmasından dolayı herhangi bir yaralama ve can kaybı yaşanmadı. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN