Ankara'da Wi-Fi hizmeti verilen meydan sayısı 24'e çıktı

Ankara'da Wi-Fi hizmeti verilen meydan sayısı 24'e çıktı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, ücretsiz Wi-Fi hizmeti verilen meydan sayısının Keçiören, Sıhhiye, Çubuk ve Zafer Çarşısı ile birlikte 24'e çıktığını açıkladı. Ayrıca Yavaş, hedeflerinin 10 milyon metrekarelik alana internet götürmek olduğunu söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hedeflerinin 35 meydanda 10 milyon metrekarelik alana internet götürmek olduğunu duyurdu.

ABB'nin Ücretsiz Wi-Fi hizmeti verilen meydan sayısının Keçiören, Sıhhiye, Çubuk ve Zafer Çarşısı ile 24’e ulaştığı belirten Yavaş, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“İnternete erişim hakkının temel bir insan hakkı olduğuna inanıyoruz. Bu kapsamda ücretsiz Wi-Fi hizmeti verdiğimiz meydan sayısı Keçiören, Sıhhiye, Çubuk ve Zafer Çarşısı ile 24’e ulaştı. Hedefimiz 35 meydanda 10 milyon metrekarelik alana internet götürmek.” 

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN