Antalya Büyükşehir, 'Sağlıklı Çevre, Temiz Antalya' fotoğraf yarışması düzenliyor

Antalya Büyükşehir, 'Sağlıklı Çevre, Temiz Antalya' fotoğraf yarışması düzenliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle çevre bilincinin oluşturulması amacıyla çocuk ve gençlere yönelik fotoğraf yarışması düzenliyor. Yarışmaya son katılım tarihi 6 Haziran olarak belirlendi.

Katılımın ücretsiz olduğu yarışma 7-15 yaş arası tüm çocuklara açık olacak. Katılımcılar yarışmaya en fazla 4 eserle katılabilecek. Konusunda uzman jüri üyeleri tarafından yapılacak değerlendirme sonucu dereceye giren eser sahiplerine çeşitli hediyeler verilecek. Yarışmada birinciye bisiklet, ikinciye aksiyon kamera, üçüncüye resim seti hediye edilecek.

SON KATILIM 6 HAZİRAN

Antalya Büyükşehir belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmaya
katılmak isteyenler fotoğraflarını [email protected] adresine gönderebilecek. Yarışmaya son katılım tarihi 6 Haziran saat 17.00 olarak belirlendi.

ÖDÜL TÖRENİ 9 HAZİRAN’DA

Yarışma sonuçları; Antalya Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarında ve web sitelerinde ilan edilecek. 9 Haziran’da düzenlenecek ödül töreninde birinciye bisiklet, ikinciye aksiyon kamera, üçüncüye resim seti hediye edilecek. Yarışma ile ilgili teknik şartnameye https://www.asat.gov.tr/tr/duyuru/fotograf-yarismasi-110.html linkinden ulaşılabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN