Antalya Büyükşehir'den yayla yollarında karla mücadele çalışması

Antalya Büyükşehir'den yayla yollarında karla mücadele çalışması

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Yörüklerin yayla göçünün yaklaşmasıyla Manavgat ilçesine bağlı Dumanlı yayla yolunu iş makineleriyle kardan temizledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi bir taraftan sahilleri sezona hazırlarken, diğer yandan da Torosların zirvesinde karla mücadele çalışması yapıyor. Büyükşehir Belediyesi Yörüklerin yayla göçü öncesinde karla kaplı yayla yollarını ulaşıma açmak için yoğun mesai harcıyor.  Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri son olarak Manavgat'a bağlı Dumanlı yayla yolunda karla mücadele çalışması yaptı. Manavgat ve Serikli vatandaşlar tarafından yoğun şekilde kullanılan Dumanlı yayla yolu Kırsal Hizmetler ekipleri tarafından iş makineleri ile kardan temizlendi. Yer yer yoğun kar birikintilerinin bulunduğu Yayla yolu hummalı bir çalışmayla ulaşıma açıldı.
 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN