Antalya'da 6 yıl önce kaybolan şahsın cinayete uğradığı tespit edildi

Antalya'da 6 yıl önce kaybolan şahsın cinayete uğradığı tespit edildi

Antalya’nın Kepez ilçesinde 2016 yılında kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınamayan şahsın cinayete kurban gittiği tespit edildi. Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.

Antalya Kepez'de yaşayan ve esnaflık yapan 34 yaşındaki Hüseyin Telli, 5 Temmuz 2016 yılında ortadan kayboldu ve bir daha kendisinden haber alınamadı.

Dosya üzerine çalışan Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ile Cinayet Büro Amirliği, kayıp Telli’nin hayatını kaybetmiş olabileceği üzerine çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Ekipler, Hüseyin Telli’nin ortadan kaybolduğu gün A.G.(41) tarafından öldürüldüğünü ve cesedin gömüldüğünü belirledi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri eş zamanlı yapılan operasyonda, A.G’yi Sinop’ta, şüphelilerden S.D’yi (39) Kemer ilçesinde, A.Y’yi(47) ise Muratpaşa ilçesinde yakaladı.

Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen 3 şüpheli ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınan A.G'nin ifadesinde Telli'nin kendisine borcu olduğunu ve bu nedenle tartıştıklarını söylediği belirtildi.

''BIÇAK GÖĞSÜNE SAPLANDI''

Telli'nin kendisine bıçakla saldırdığını iddia eden A.G'nin ifadesinde, "Kendimi korumak için Telli'yi geriye doğu itekledim. O sırada elinde bulunan bıçak göğsüne saplandı. Öldüğünü anlayınca cesedi, S.D'nin aracıyla Kepez ilçesi Şelale Mahallesi'ndeki araziye götürerek gömdüm." dediği öğrenildi.

A.G'nin ifadesi üzerine polis ekipleri A.Y. ve S.D'yi (39) de gözaltına aldı. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından "kasten öldürmek" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Şüphelinin tarif ettiği arazide yapılan aramada ise Telli'nin cesedi bulunamadı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN