Antalya'da Karacaören ve Yenikışla grup yolu asfaltlanıyor

Antalya'da Karacaören ve Yenikışla  grup yolu asfaltlanıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca’nın Karacaören ve Yenikışla mahalleleri arasındaki grup yolunu asfaltlıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanında bulunan yollarda yol genişletme ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından geçen yıl genişletilen ve alt yapı hazırlığı yapılan Kumluca ilçesi Karacaören ve Yenikışla mahalleleri arasındaki grup yolunda asfalt çalışması gerçekleştiriliyor.

8 KM’LİK SATHİ ASFALT

Bölge halkının yolun asfaltlanması talebi üzerine çalışmalarına başlayan Kırsal Hizmetler ekipleri 8 km’lik grup yolunun sathi kaplamasını tamamladı. Ekipler diğer taraftan Karacaören-Çaltı yolunun deforme olan 1 km’lik kısmında eskiyen asfaltı tamamen sökerek, zemini yeniliyor.

MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR

Kumluca Karacaören Mahalle Muhtarı Abdullah Gülez “Yenikışla ve Çaltı Mahalle muhtarlarımızla birlikte Başkanımız Muhittin Böcek’ten yolun yenilenmesi için talepte bulunmuştuk. İsteğimizi hemen yerine getirdi. Yolumuz daha konforlu olacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve ekibine çok teşekkür ederiz” dedi.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN