Antalya’da piyasaya sürülmek istenen 8 kilo 800 gram eroin ele geçirildi

Antalya’da piyasaya sürülmek istenen 8 kilo 800 gram eroin ele geçirildi

Antalya’da şüpheli 3 şahsın 2 araç ile uyuşturucu sevk edecekleri ihbarı üzerine seyir halinde bulunan 2 araca operasyon yapan ekipler, araçlar içerisinde yaptıkları aramada 16 paket halinde 8 kilo 800 gram eroin ele geçirdi.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik olarak sürdürülen çalışmalarda, 3 şüpheli şahsın 2 araç ile uyuşturucu madde nakledecekleri yönünde bilgi elde edildi.

Şahısların nakil edecekleri araçlar ekipler tarafından Aksu-Antalya yolu üzerinde tertibat alınarak durduruldu. Araçlar içerisinde yapılan aramada B.Ö., F.B. ve C.A.G. isimli şahıslar 16 paket halinde 8 kilo 800 gram eroin maddesi ile yakalandı.

takip.jpg

Diğer yandan araçlara seyir halinde iken yapılan operasyon anları kaydedildi. Görüntülerde şüpheli 2 aracın kontrol noktasında bekleyen polisler ile aracı takip eden polislerin önünü keserek durdurduğu görüntülendi. Daha sonra Polis Köpek Eğitim Merkezi tarafından getirilen ‘Çaki’ isimli dedektör köpeğinin aramalara destek verdiği bildirildi.

u.jpg

Şahıslar olay yerinde gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslar çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN