Antalya'da satılmak üzere olan 21 flamingo yakalandı

Antalya'da satılmak üzere olan 21 flamingo yakalandı

Antalya'da 21 flamingo satılmak üzereyken, DKMP tarafından yakalandı. Antalya Hayvanat Bahçesi ve Doğa Parkı Müdürü Arsun, misafir flamingolara en iyi şekilde baktıklarını belirtti.

Antalya'da 21 flamingo satılmak üzereyken, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü (DKMP) tarafından yakalandı. Flamingolar, Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi ve Doğa Yaşam Parkı'nda korumaya alındı.

55.jpg

Aralarında hasta ve yaralı olanları tedavi edilen flamingolar geçici olarak hayvanat bahçesindeki bölümlerinde misafir ediliyor.

77.jpg

Antalya Hayvanat Bahçesi ve Doğa Parkı Müdürü Aygül Arsun, misafir flamingolara en iyi şekilde baktıklarını belirtti. DKMP'nin bilgisi dahilinde getirilen her türlü yaralı ve hasta yaban hayvanlarını tedavi ettiklerini aktaran Arsun, "Hayvanat bahçemize yaralı olarak getirilen 5 kerkenezi de iyileştirip doğaya saldık" ifadesini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN