Aracını gören gözlerine inanamadı! Çöl tozları Türkiye'ye giriş yaptı

Aracını gören gözlerine inanamadı! Çöl tozları Türkiye'ye giriş yaptı

Türkiye, Afrika'dan gelen toz bulutlarının etkisi altına giriyor. Çöl tozları Mersin'den ülkemize giriş yaptı. Araçların üzerlerin çöl tozlarıyla kaplanırken, bölgede kuvvetli rüzgarın etkili olması nedeniyle toz taşınımının hızla iç kesimlere sürdüğü kaydedildi.

Çöl tozu Türkiye'de etkisini göstermeye başladı. Avrupa Uzay Ajansı, Meteoroloji ve AFAD’ın uyarıda bulunduğu toz bulutları Akdeniz’e 321 kilometre kıyısı olan Mersin’de de sabah saatlerinde etkili olmaya başladı. Görüş mesafesinin düştüğü kentte, araçların üzerleri çöl tozlarıyla kaplandı.

4393366.jpg

ARAÇLAR ÇÖL TOZLARIYLA KAPLANDI

Gökyüzünün taşınan toz bulutları ile kaplandığı kentte, görüş mesafesini henüz ciddi bir şekilde etkileyen olumsuz bir durum olmadığı belirtildi. Erdemli ilçesini de de araçları tozla kaplanan vatandaşlar, yıkatmak için toz bulutların geçmesini beklediklerini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN