Aracının küle dönüşünü çaresizce izledi

Aracının küle dönüşünü çaresizce izledi

Antalya'da bir minibüs bir anda alev aldı. Minibüs sahibi aracına yaklaşmak istediği sırada patlama meydana geldi. Çevredekilerin uyarısıyla yara almadan kurtulan sürücü alevleri çaresizce izledi.

Antalya'da karayolunda gece saatlerinde hareket halinde olan minibüsten bir anda dumanlar çıkmaya başladı. Durumu fark eden sürücü, hemen minibüsü park etti. Minibüs bir anda alev topuna döndü. Yaşanan dehşet anlarını kayda alan kişi ise, “Yetişemedik. Vallahi yetişemedik” diyerek durumun vahametini anlattı.

'MİNİBÜSE YAKLAŞIRKEN PATLAMA MEYDANA GELDİ'

Minibüs sürücüsü ise o anları çaresizlik içerisinde izledi. Elinde telefon ile minibüse yaklaştığı anda ise patlama meydan geldi. Minibüsün sürücüsü video çeken kişi tarafından patlama öncesi, “Abi gel gitme” diyerek uyarıldı. Şahıs video kayda alan kişinin uyarısı ile olayı yara almadan atlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN