Aşı yaptırmayan sanayici kardeşler koronadan öldü

Aşı yaptırmayan sanayici kardeşler koronadan öldü

Adana'da 10 gündür hastanede koronavirüs tedavisi gören sanayici Ahmet Haydar Gül ile ağabeyi Ali Gül, dün akşam 2 saat arayla hayatlarını kaybetti. Kardeşlerin koronavirüs aşısı yaptırmadığı öğrenildi.

Sağlık Bakanlığı, koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele için sık sık 'aşı yaptırın' çağrısında bulunurken, sosyal medyada yer alan yanlış bilgiler insanları aşı karşıtlığına sürüklüyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın dün açıkladığı koronavirüs tablosuna göre, Kovid-19 vaka sayıları 30 bin sınırına dayandı.

Uluslararası bir sanayi şirketinin ortağı olan Ahmet Haydar Gül ile ağabeyi Ali Gül, 11 Eylül’de hastaneye başvurdu. Testleri pozitif çıkan kardeşlerden Ahmet Haydar Gül özel bir hastanede, Ali Gül ise Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedaviye alındı.

Durumları kötüleşen kardeşler, müdahalelere rağmen dün akşam 2 saat arayla yaşamlarını yitirdi.

İki çocukları olduğu öğrenilen kardeşler, bu sabah Kabasakal Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN