Atık ayrıştırma tesisinde bebek cesedi!

Atık ayrıştırma tesisinde bebek cesedi!

Eskişehir'de, şehir çöplüğünün atık ayrıştırma tesisinde bebek cesedi bulundu. Otopsi sonrası DNA incelemesi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderilen bebeğin anne ve babası ise hala aranıyor.

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesindeki şehir çöplüğünün içindeki atık ayrıştırma tesisinde çalışan görevliler, bant üzerinde yeni doğmuş bir bebek cesedi buldu. Çalışanların ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Bebeğin cesedi, Jandarma Olay Yeri İnceleme Timi'nin incelemeleri sonucu otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

ANNE VE BABASI ARANIYOR

Ayrıca, İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şubesi, Jandarma Suç Araştırma Timi ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri bebeğin getirildiği çöp kamyonu ve toplama alanının tespit edilmesi için çalışma devam ederken bebeğin anne ve babasının bulunması için de çalışmalar devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN