Ava giderken avlanıyordu! Vaşağın zorlu maratonu

Ava giderken avlanıyordu! Vaşağın zorlu maratonu

Sivas’ta çoban köpekleri tarafından kovalanan bir vaşak ağaca çıkarak canını kurtardı. Köylüler köpekleri uzaklaştırarak vaşağın aşağı inmesine yardımcı oldu.

Nesli tükenmekte olan bir vaşak yiyecek bulmak için şehir merkezinde çoban köpeklerinin saldırısına uğradı. Canını kurtarmak için ağaca çıkan vaşakın yarımına köy sakinleri koştu

v5.jpg

YARDIMINA KÖY SAKİNLERİ KOŞTU

Sivas’ın Ulaş ilçesinde, nesli tükenme tehlikesi altında olan bir vaşak yiyecek bulmak için indiği köyde çoban köpekleri tarafından kovalanmaya başladı. Canını kurtarmak için ağaca çıkan vaşağın yardımına köy sakinleri koştu. Köpeklerin sesini duyan köy sakinleri vaşağın ağaçtan inmesi için köpekleri bölgeden uzaklaştırdı. Köpekler uzaklaştıktan sonra vaşak ağaçtan inerek gözden kayboldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN