Avcılar’da hayalet gösterge hırsızlığı: 70 saniyede 70 bin liralık soygun

Avcılar’da hayalet gösterge hırsızlığı: 70 saniyede 70 bin liralık soygun

Avcılar'da park halindeki bir otomobilin hayalet göstergesi saniyeler içinde çalındı. Araçla gelen kimliği belirsiz kişiler tarafından 70 saniyede çalınan göstergenin değerinin ise 70 bin lira olduğu öğrenildi. Hırsızlık anları ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Araç parçala fiyatlarının artması ile parça hırsızlığı da artmaya başladı. Kısa sürede araçlardan çaldıkları parçaları binlerce liraya satıyorlar. Dün bir yenisi daha yaşanan hırsızlık olayı İstanbul Avcılar Merkez Mahallesi Reşitpaşa Caddesi'nde meydana geldi. Bir araçla gelen kimliği belirsiz kişiler, park halindeki lüks otomobili gözlerine kestirip, birkaç saniye durduktan sonra gidip geri döndü.

70 saniyede 70 bin liralık soygun

İçinde bulunduğu otomobilden uzanan yüzü cerrahi maskeli, başında kapüşon bulunan kişi, sürücü tarafında bulunan camı kırıp içeri girdi. Şüpheli, piyasa değeri ortalama 70 bin TL olan hayalet göstergeyi söküp geldiği araç ile olay yerinden uzaklaştı. 70 saniye süren hırsızlık ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Avcılar Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler hırsızların yakalanabilmesi için çalışma başlattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN