Avcılar'da lastik deposunda yangın

Avcılar'da lastik deposunda yangın

Avcılar'daki bir lastik deposunda çıkan yangın nedeniyle yol trafiğe kapatıldı. Yangının söndürülmesinin ardından 1 saatliğine ulaşıma kapatılan yol açılırken, dumandan etkilenen 3 kişi de tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

İstanbul Avcılar'da yer alan bir lastik deposunda saat 15.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Depoda bulunan lastiklerde ve hurda haldeki bir TIR'da çıkan yangını söndürmek için itfaiye ekipleri sevk edildi.

2-002.jpg

YOL TRAFİĞE KAPATILDI

Yoğun duman nedeni ile yol, polis ekipleri tarafından ulaşıma kapatıldı. Dumandan etkilenen 3 kişi, sağlık ekiplerinin yaptıkları ilk müdahalenin ardından tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Depoda çıkan yangın ise itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucunda söndürüldü.

Depoda hasar meydana gelirken, yangının söndürülmesinin ardından yaklaşık 1 saat trafiğe kapatılan yol tekrar trafiğe açıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN