Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden küçük aile işletmelerine yem desteği

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden küçük aile işletmelerine yem desteği

Üretimin desteklenmesi için üretici odaklı projeler geliştirmeye devam edenAydın Büyükşehir Belediyesi, küçük aile işletmelerini üretimde tutma gayesiyleyem desteklemesinde bulunmaya devam ediyor. Proje kapsamında, il genelinde5 baş ve altında büyükbaş hayvanı olan küçük aile işletmelerine yem desteklemesinde bulunuluyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın genelinde üreticilere destek vermeye devam edeceklerinisöyledi.

Üreticileri merkeze alan projeler üretmeye devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi bu kez de Buharkent üreticisine destek oluyor. Desteklemeler, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin bir iştiraki olan, Aydınlı üreticileri ekonomik ve kaliteli yemle buluşturan Ege Yem’in süt ve besi yemleriyle yapılıyor. Üreticiler verilen destekten dolayı memnuniyetlerini ifade ederken Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti.


basliksiz-7-001.jpg

Başkanvekili Altıntaş: Desteklerimiz devam edecek Desteklemeyle ilgili değerlendirmede bulunan Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Barış Altıntaş “Bu destek, girdi maliyetlerinin çok yüksek olduğu
tarıma verdiğimiz desteğin bir kısmı. 5 baş ve altında büyükbaşı olan üreticilerimize süt ve besi yemi desteğinde bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın her alanda olduğu gibi desteğe ihtiyacı var. Bu destekleri vermeye devam edeceğiz. Sadece hayvan üreticisi değil bütün alanlarda destekleme yapılması
gerekiyor. Hayvancılıkla uğraşan da toprakla uğraşan da çok zor durumda... Memur da, işçi de çok zor durumda. Bütün herkese Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak dokunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN