Aydın'da cinayet! Komşusunun boğazından bıçakladığı adam hayatını kaybetti

Aydın'da cinayet! Komşusunun boğazından bıçakladığı adam hayatını kaybetti

Aydın'da Kuşadası Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Ahmet Balsak, ikamet ettiği sitede çıkan tartışmada komşusu tarafından boğazından bıçaklandı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Balsak, hayatını kaybetti.

Korkunç olay, akşam saatlerinde Kadınlar Denizi Mahallesi’ndeki bir sitede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Belediyesi’nde İnsan Kaynakları Müdürü olarak görev Ahmet Balsak, site içerisinde komşuları ile henüz bilinmeyen nedenle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine taraflardan biri Balsak’ı boğazından bıçakladı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Balsak, hayatını kaybetti.
Olayın ardından hastaneye akın eden taraflar arasında kavga devam etti. Çok sayıda kişinin birbirine saldırdığı olayları yatıştırmak için polis ekipleri hastane önüne sevk edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN