Baba ile oğlu sokak ortasında bıçaklandı

Bartın'da, sokak ortasında çıkan bir kavgada masa ve sandalyeler havada uçuştu. Kavga sırasında bir kişi baba ile oğlunu bıçakladı. O anlar ise kameralara saniye saniye yansıdı.

Olay, önceki gün, Hendekyanı Caddesi’nde meydana geldi. H.N. ile A.O.K. ve oğlu B.K. arasında, sokak ortasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, masa ve sandalyelerin de kullanıldığı kavgaya dönüştü.

BABA İLE OĞLUNU BUÇAKLADI

Kavga sırasında H.N., belinden çıkardığı bıçakla A.O.K. ve oğlu B.K.’yi bıçakladı. H.N., olay yerinden kaçarken, çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, yaralı baba ile oğlunu ambulansla Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

baba-ve-oglunun-sokak-ortasinda-bicaklandigi-kavga-kamerada-8710-dhaphoto2-copy.jpg

Burada ilk müdahaleleri yapılan A.O.K. ve B.K., daha sonra Ankara’daki hastaneye sevk edildi. Baba ile oğlunun sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi.

baba-ve-oglunun-sokak-ortasinda-bicaklandigi-kavga-kamerada-8710-dhaphoto5-copy.jpg

H.N. ise polisin adresine düzenlediği baskınla gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.N., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öte yandan iş yerinin önünde çıkan kavga, güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN