O ilimizde şoke eden olay! Bahçesine giren yılan dünyanın en tehlikelisi

O ilimizde şoke eden olay! Bahçesine giren yılan dünyanın en tehlikelisi

Iğdır'da yaşayan Fırat Ballandı, evinin bahçesine çıktığında hayatının şokunu yaşadı. Karşısında yaklaşık 1,5 metrelik yılanı gören Ballandı, ne yapacağını şaşırdı. Yılana soğukkanlı bir şekilde yaklaşan Ballandı, yılanı yakalayarak özel bir kutuya koydu ve yetkililere teslim etti. Yılanı inceleyen ekipler, dünyanın en zehirli türlerinden biri olduğunu tespit etti.

Iğdır Karakoyunlu ilçesine bağlı Alican köyünde yaşayan Fırat Ballandı, evinin bahçesinde engerek yılanı gördü.

Yılana korkusuzca yaklaşan Ballandı, yılanı yakalayarak bir kutunun içine koydu. Ballandı, daha sonra ekiplere haber verdi.

10 DAKİKADA ÖLDÜRÜYOR

Köye gelen Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Müdürlüğü ekipleri yakalanan yılanın dünyanın en zehirli yılan türlerinden olan ve ısırması halinde 10 dakika içerisinde öldürebilen engerek türü yılan olduğunu tespit etti.

yilan-ic.png

Yılanı teslim alan yetkililer yılanı Ağrı Dağı eteklerindeki doğal ortamına bıraktı.

Koca engerek yılanı ölümcül zehre sahip olması yanında soyu tükenme riskiyle karşı karşıya olan bir yılan türü olarak biliniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN