Bakırköy'de ikinci kez makas atmak isteyen maganda bariyerlerde bitti! Aynı hareketi yine yapmak istedi ama...

Bakırköy'de yine bir maganda vakası! Bir otomobil sürücüsü trafikte makas atarak ilerlediği esnada kontrolünü kaybetti ve kaza yaptı. Bir kez makas attıktan sonra bir daha makas atmak isteyen sürücü bu sefer istediğini yapamadı ve bariyerlere vurdu. O kaza anları ise arkasında ilerleyen aracın araç kamerasına böyle kaydedildi.

Trafikte makas atarak ilerlemek isteyen sürücü, aynı hareketi ikinci kez yapamadı ve yaptığı hareketlerin sonu bariyerlerde bitti.

TRAFİKTE MAKAS OLAYLARI ARTMAYA BAŞLADI

Son zamanlarda daha sık görülmeye başlanan, trafiğin güvenliğini tehlikeye atan makas problemi geçtiğimiz gün yine yaşandı. Hem kendi hayatlarını hem de başkalarının hayatlarını tehlikeye atan şahıs, ilk makasını attıktan sonra aynı hareketi bir daha yapmak istedi fakat bu sefer işler yolunda gitmedi.

AYNI HAREKETİ BİR KEZ DAHA YAPMAK İSTEYİNCE ARACI BARİYERLERDE BİTTİ

29 Eylül Perşembe günü akşam saatlerinde gerçekleşen olay, trafik kurallarına uymak yerine makas atarak ilerlemeyi tercih eden sürücünün aynı hareketi ikinci kez yapmak istemesinin ardından direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere vurmasıyla son buldu. İkinci makası atmaya çalışırken hakimiyetini kaybeden o sürücü bu sefer istediğini yapamadı. Öte yandan, trafik güvenliğini tehlikeye atan o sürücünün yaptığı kazayı ise hafif yaralanarak atlattığı öğrenildi.

DAHA CAYDIRICI ÖNLEM ALINMAMASINDAN DOLAYI SİTEM EDİLDİ

Yaşanan bu kazanın ardından ise bazı sosyal medya kullanıcıları trafikte yaşanan bu makas problemi için daha caydırıcı bir önlem alınmamasından ötürü sitem etti.

Trafiğin güvenliğini tehlikeye atan o tehlikeli anlar ise arkadan gelen araçtaki araç kamerasına saniye saniye kaydedildi.

YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir