Balık tutmak için denize açılmıştı cesedi bulundu

Balık tutmak için denize açılmıştı cesedi bulundu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde deniz kenarında bir erkek cesedi bulunmuştu. Cesedin 5 gün önce balık tutmak için denize açılan amatör balıkçı Erol Şimşek’e ait olduğu teşhis edildi.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Gündoğan Küçükbük Mahallesi’nde bulunan bir şantiyede çalışan işçiler, deniz kıyısında hareketsiz şekilde yatan birini fark etti. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı incelemede vatandaşın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Bodrum Devlet Hastanesi morguna getirilen cenazenin, 5 gün önce sandalı ile denize açılan amatör balıkçı Erol Şimşek’e ait olabileceği düşünülerek, Şimşek’in oğlu ve yakınları hastaneye çağrıldı. Cesedin Erol Şimşek’e ait olduğunu teşhis eden oğlu ve arkadaşı gözyaşlarına boğuldu. Cenazenin bozulmaya başladığı ve deniz canlılarının yüz kısmına zarar verdiği öğrenildi.

Erol Şimşek’in cenazesi kesin kimlik tespiti, ölüm sebebi ve zamanının tespit belirlenebilmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN