Balıkesir'de kadın cinayeti: Silahla katledip intihar etti

Balıkesir'de kadın cinayeti: Silahla katledip intihar etti

Türkiye'de 'önlenemeyen' kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi... Balıkesir'de Esra Altınkaynak isimli kadın ayrıldığı Mustafa Akman tarafından silahla katledildi. Zanlı daha sonra aynı silahla intihar etti.

Alınan bilgiye göre, Esra Altınkaynak (37) yaklaşık iki ay önce boşandığı Mustafa Akman (51) tarafından tabancayla katledildi. Mustafa Akman daha sonra aynı silahla intihar etti. Silah sesini duyan çevredekiler, durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı, 112 Acil Servis ekiplerince yapılan incelemede Akman'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Ağır yaralanan Altınkaynak, ambulansla kaldırıldığı Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN