Balıkesir’de silah ticareti yapan 35 kişiye gözaltı

Balıkesir’de silah ticareti yapan 35 kişiye gözaltı

Balıkesir’de polis ekiplerinin ayrı ayrı yaptığı 3 operasyonda, silah ticaret yapan 35 kişinin ikamet, iş yeri ve araçlarında yapılan aramalarda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Adliyeye sevk edilenlerden 2'si tutuklandı.

Balıkesir Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yürütülen çalışmalar sırasında daha önceki tarihlerde 3 ayrı olayda 35 şahıs gözaltına alınırken, adlî makamlara sevk edilenlerden 2 kişi tutuklandı.

Yapılan aramalarda 10 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet av tüfeği, 35 adet şarjör, 899 adet dolu ve boş fişek, 3 adet üzerinde herhangi bir ibare bulunmayan sürgü kapak takımı,1 adet üzerinde herhangi bir ibare bulunmayan tabanca namlusu, 2 adet kılıç, 2 adet sustalı bıçak, 1 adet nakil izin belgesi olmayan tabanca ele geçirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN