Balıkesir'deki tur teknesi alev alev yandı

Balıkesir'deki tur teknesi alev alev yandı

Balıkesir'de sahile demirli tur teknesini aniden alevler sardı. Yangın sırasında teknede uyuyan personeller de bulunuyordu.

Balıkesir Edremit'teki Altınoluk Mahallesi'ndeki iskeleye bağlı, 'Ergün Ağa' isimli tur teknesi alev aldı. Kısa sürede yayılan alevler tekneyi sararken sahildeki vatandaşlar da panik oldu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin yoğun çabası sayesinde yangın söndürüldü. Ancak tekne kullanılamaz hale geldi.

TEKNEDE PERSONELLER DE VARDI

Tur teknesinin makinisti, "Ben ve diğer personel teknede yatıyorduk. Dumanlar, sonra da alevler yükselmeye başlamış. Bizim personel fark etmiş. Hemen tekneden çıktı. Bu sırada yangın büyüdü. Elektrik panosundan çıktığını tahmin ediyoruz" dedi.

Sabah saat 06.30 sıralarında 35 metrelik teknedeki yangının çıkış sebebinin elektrik panosundan kaynaklandığı tahmin ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN