Bartın'da 72 öğrenci hastaneye başvurdu

Bartın'da 72 öğrenci hastaneye başvurdu

Taşımalı eğitim kapsamında eğitim gören öğrenciler ishal ve kusma şikayetiyle hastaneye başvurdu. İl Milli Eğitim Müdürü, gıda zehirlenmesi şüphelenmediklerini açıkladı.

Bartın'da taşımalı eğitim kapsamında çeşitli okullarda öğrenim gören 72 öğrenci, ishal ve kusma şikayetiyle hastaneye başvurdu.

Öğrenciler, Bartın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Acil Servisine başvurdu. Bazı öğrenciler tedavi altına alındı.

İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar, gazetecilere, salgın tedbirleri kapsamında öğrencilere sulu yemek verilmediğini, gıda zehirlenmesinden şüphelenmediklerini söyledi.

Sağlık durumu ciddi olan bir öğrencinin bulunmadığını aktaran Acar, bazılarının tedavilerinin ardından taburcu edildiğini, bazılarının da tedbir amacıyla müşahede altında tutulduğunu belirterek, "Bizim için önemli olan şu anda çocuklarımızın sağlık durumu ile ilgili korkulacak bir durumun olmaması. Yine de okullarda dağıtılan yiyecek ve içeceklerden numune alarak inceleme yapacağız." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN