Başına saçma isabet eden doktor yoğun bakımda

Başına saçma isabet eden doktor yoğun bakımda

Ordu'da, evinin balkonunda otururken başına saçma isabet eden doktor ameliyatın ardından yoğun bakıma alındı. Doktorun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Evinin balkonundayken başına saçma isabet eden kulak burun boğaz hastalıkları uzmanı Opr. Dr. Aksın Serarslan'ın hayati durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Geçtiğimiz pazar günü gerçekleşen olayda Serarslan, ağır yaralı halde Ordu'da yapılan müdahalenin ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine götürülmüştü. Burada ameliyat edilen doktorun yoğun bakımdaki yaşam mücadelesi devam ediyor.

OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Fatih Özkan, doktor Serarslan'ın, başından aldığı yaralanmaya bağlı kafa travması yaşadığını, yoğun bakım servisinde uyutulduğunu belirtti.

Serarslan'ın durumunu nörolojik anlamda her an değerlendirdiklerini ifade eden Fatih Özkan, "Nörolojik durumu değerlendirmek için bir uyandırma süreci yaşayacağız ama şu an çok sağlıklı şeyler söylemem mümkün değil. İlerleyen saatlerde umarım iyi şeyler söyleyebiliriz. İyi şeyler olmasını umuyoruz. Durumu ciddiyetini koruyor" diye konuştu.

Özkan, Serarslan'ın yeniden sağlığına kavuşup mesleğine dönebilmesi için ellerinden geleni yaptıklarını vurgulayarak, "Şu an için hayati fonksiyonlarını ve yaşamının düşünerek hareket ediyoruz. Uzun ve zor bir süreç olacak" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, doktorun balkondayken silahla başından vurularak yaralanmasıyla ilgili gözaltına alınan kişi tutuklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN