Başkan Yetişkin, şehit aileleri ve gazilerle kahvaltıda buluştu

Başkan Yetişkin, şehit aileleri ve gazilerle kahvaltıda buluştu

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Aydın Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği üyeleri ile Menderes Park’ta düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. Şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenen Başkan Yetişkin, dernek üyelerinin sorunlarını ve taleplerini dinleyerek her zaman yanlarında olduklarını vurguladı. Programda duygusal anlar yaşanırken, katılımcılar dayanışma ve birliktelik mesajları verdi.

Başkan Anıl Yetişkin, burada yaptığı konuşmada, şehit aileleri ve gazilerin her zaman başlarının tacı olduğunu belirterek, “Bu vatanı bizlere emanet eden aziz şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz için ne yapsak az. Onların her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Sizlerle bir araya gelmek, sorunlarınızı dinlemek ve çözüm bulmak bizim görevimiz. Her türlü talebinizi ve beklentinizi bize iletebilirsiniz” dedi.

Program sonunda dernek üyeleri, Başkan Yetişkin’e kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti. Şehit aileleri ve gaziler, Efeler Belediyesi’nin her zaman yanlarında olduğunu bilmenin kendilerine büyük bir moral verdiğini ifade etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN