Başkentliler dikkat! Ankara’da bazı ilçelerde sular kesilecek

Başkentliler dikkat! Ankara’da bazı ilçelerde sular kesilecek

Ankara'nın Sincan, Etimesgut ve Yenimahalle ilçelerinin bir kısmında içme suyu hattı çalışması sırasında oluşan arıza nedeniyle su kesintisinin yaşanacağı belirtildi.

ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, bugün saat 13.00’e kadar Ankara’nın Sincan, Etimesgut ve Yenimahalle ilçelerinin bir kısmında su kesintisi yaşanacak.

“Sayın abonemiz, İvedik-Polatlı içme suyu hattı çalışması esnasında oluşan arıza nedeniyle Sincan, Etimesgut ve Yenimahalle ilçelerinin bir kısmında 21 Mayıs Cumartesi Saat 13.00’e kadar basınç düşüklüğü ve basınç düşüklüğüne bağlı olarak su kesintisi yaşanacaktır.

Kesintiden:

"Sincan ilçesi; Yunus Emre, Ulubatlı Hasan, Fatih, Gaziosmanpaşa, Mevlana, Gökçe, Törekent, Osmaniye, Menderes, Çoğlu, 29 Ekim, Adalet, Mustafa Kemal ve Fevzi Çakmak Mahalleleri ile Sincan Organize Sanayi Bölgesi, Etimesgut ilçesinde Eti Mahallesi'nin tamamı ile Şeker, Altay, Tunahan ve Eryaman Evleri'nin üst kotları, Yenimahalle ilçesinin ise Batı Sitesi Mahallesi'nin tamamı ile Yenibatı Mahallesinin bir kısmı etkilenecektir.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN