Başkentliler dikkat! Valilikten hava durumuna ilişkin uyarı

Başkentliler dikkat! Valilikten hava durumuna ilişkin uyarı

Ankara Valiliği, kentin kuzeyinde kuvvetli gök gürültülü sağanak, kuvvetli rüzgar ve dolu beklendiğini söyledi. Valilik, vatandaşları ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Ankara Valiliği, kentin kuzeyinde beklenen kuvvetli gök gürültülü sağanak, kuvvetli rüzgar ve doluya karşı Başkentlilere uyarıda bulundu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, "Son meteorolojik değerlendirmelere göre; bugün öğle saatlerinden itibaren Ankara'nın kuzeyinde yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış, yağış anında kuvvetli rüzgar ve dolu yağışı beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN