Başkentte IŞİD ve PKK operasyonu

Başkentte IŞİD ve PKK operasyonu

Ankara'da, terör örgütü IŞİD ile PKK'ya eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda çatışma bölgeleri ile irtibatlı oldukları tespit edilen 11 şüpheli gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü, İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) görevlilerinden oluşan Uluslararası Risk Analiz Birimi, kentte bulunan 15 yabancı uyruklunun çatışma bölgelerindeki IŞİD mensupları ile irtibatlı olduklarını tespit etti.

EŞ ZAMANLI OPERASYONDA 9 GÖZALTI

Harekete geçen ekipler, Ankara merkez ve Polatlı ilçesinde şüphelilere yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda 9 şüpheli, gözaltına alındı. Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Öte yandan Polatlı'da, çatışma bölgelerinde bulunan PKK/KCK-PYD/YPG mensupları ile irtibatlı oldukları öğrenilen yabancı uyruklu 3 kişiden 2'si de gözaltına alındı. Diğer şüpheli ise aranıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN