Batman aşı timleri kapıda

Batman aşı timleri kapıda

Batman İl Sağlık Müdürlüğü aşı ekipleri, koronavirüs vakalarının yüksek olduğu kentte çalınmadık kapı bırakmıyor. Ekipler, aşı olmak istemeyenleri ikna etmeye çalışarak diğer yandan aşı hakkı olanların aşılarını yapıyor.

İl Sağlık Müdürlüğü aşı ekipleri aşı olmayanlar için zile bastı. Aşılama oranının yüzde 59,4, vaka sayısının ise 100 binde 656,8 olduğu Batman'da, tek tek kapıları çalan sağlık ekipleri, aşı olmak istemeyenleri ikna etmeye çalışıyor. Aşı hakkı olanların ise aşılarını yapıyor.

asi2.jpg

250 KİŞİLİK EKİP KAPI KAPI DOLAŞIYOR

Ekipte yer alan Toplum Sağlığı Merkezi Uzman Dr. Orhan Ayan, “Yaklaşık 250 personelden oluşan aşı ekiplerimiz kenar mahallelerde ev ev dolaşıyor. Gün içinde aşı ekiplerimiz 5-6 mahalleye yayılarak, aşı olmak isteyen vatandaşlarımızı aşılacak” ifadelerini kullandı.

asi11.jpg

"SAĞLIĞIN BAŞI AŞI"

Dr. Ayan, "Vatandaşlarımızı aşı konusunda bilgilendiriyoruz" diyerek sözlerine şöyle devam etti.

"Kovid-19 salgınının bitmesi ve azalması için aşı olmayanlar mutlaka ama mutlaka aşı olmalı ve ayaklarına kadar giden bu hizmeti geri çevirmemelerini istiyoruz. Herkesi aşıya davet ediyoruz. Her şeyin başı sağlık, sağlığın başı da aşıdır. Lütfen aşımızı olalım."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN