Bebek arabası yokuştan kayarak apartman bahçesine düştü

Sinop’ta bir kadın 10 aylık bebeğinin içinde bulunduğu bebek arabasını yol kenarına bıraktı. Emniyet kilidinin kapatılmadan yolda bırakılan bebek arabası içindeki bebek ile birlikte 30 metre ilerledikten sonra 3 metre yüksekten beton zemine düştü.

Sinop’ta dalgın bir anne, içinde10 aylık çocuğunun bulunduğu bebek arabasını yol kenarında bırakıp markete yöneldi. Kendi kendine hareket eden bebek arabası, yaklaşık 30 metre bir yere çarpmadan ilerledikten 3 metre yüksekten beton zemine düştü. Olay anı güvenlik kameraları tarafından kaydedilirken yaralanan küçük çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay, Sinop’un Ada mahallesinde saat 17:05 sıralarında meydana geldi. İsmi öğrenilmeyen anne, içinde 10 aylık çocuğunun bulunduğu bebek arabası ile alışveriş için bir marketin önüne geldi. Marketin kapısına doğru ilerleyen annenin yol kenarına bıraktığı bebek arabası, yokuş aşağı hareket etmeye başladı. Durumu far eden anne, giderek hızlanan bebek arabasının peşinden koştu ama yetişemedi.

Yaklaşık 30 metre hiçbir yere çarpmadan ilerleyen bebek arabası, bir binanın 3 metrelik istinat duvarının üzerinden beton zemine düştü. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından yaralanan bebeğe ilk müdahale yapıldı. Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan küçük çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN