Beşköy'deki sel kurbanları 24'üncü yılında anılıyor

Beşköy'deki sel kurbanları 24'üncü yılında anılıyor

7 Ağustos 1998'de Beşköy'de yaşanan sel felaketinde hayatını kaybeden 47 kişi için yarın anma töreni düzenlenecek. Saat 13.00'te başlayacak 24'üncü yıl anması İstiklal Marşı ve Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayacak.

Trabzon'un Köprübaşı ilçesine bağlı Beşköy beldesinde 7 Ağustos 1998 yılında meydana gelen sel ve heyelan felaketinde hayatını kaybeden 47 kişi 24'üncü yıl anma programı düzenlenecek.

Köprübaşı ilçesi Beşköy Mahellesi'mdeki futbol sahasında saat 13.00'te düzenlenecek anma programı İstiklal Marşı ve Kuran-ı Kerim tilavetiyle başşlayacak. Protokol konuşmaları sonrası Kuran-ı Kerim tilaveti tekrar yapılarak dua edilecek. Beşköy Merkez Camisinde öğle namazı öncesi Hatmi Şerif ve Dua da yapılacak.

b11111.jpg

Ne olmuştu?

Küprübaşı ilçesine bağlı Beşköy mahallesinde 7 Ağustos 1998 yılında meydana gelen sel ve heyelan felaketinde 47 kişi hayatını kaybederken, 62 konut, 63 işyeri, Belediye garajı, İlköğretim Okulu, değirmen, cami ve cami lojmanı tamamen yıkılmıştı. 4 binanın ayakta kaldığı selde adeta haritadan silinme noktasına gelen Beşköy’e ulaşım 2 gün sonra sağlanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN