Beydağ Belediyesi’nden üreticilere kapalı pazaryeri

Beydağ Belediyesi’nden üreticilere kapalı pazaryeri

Beydağ Belediyesi tarafından kısa bir sürede yapımı tamamlanan ve mevsim koşullarından etkilenmeden mahalle sakinlerine hizmet verecek olan Kapalı Köy Ürünleri Pazarı açıldı.

Mevcut semt pazarına ilave olarak mahalle sakinlerinin mevsim koşullarından etkilenmeden konforlu bir şekilde alışveriş yapabileceği pazar ilçe halkına kazandırıldı. Bu kapsamda Atatürk Mahallesinde yapımı tamamlanan 250 metrekarelik alana sahip kapalı pazar yerinin açılışı yapılan törenle gerçekleştirildi.

Atatürk Mahallesi Kapalı Köy Ürünleri Pazarında gerçekleşen açılışa Beydağ Kaymakamı Fırat Kadiroğlu, Beydağ’ın önceki kaymakamı Gürkan Üçüncü, Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, İzmir Büyükşehir Belediyesi Bozdağlar Şube Müdürü İlkay Teker, Ödemiş Yerel Hizmetler Koordinatörü Hikmet Güriş, Güney Bölge Yol İşleri Şube Müdürü Mustafa Kapı, ilçenin daire amirleri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, oda başkanları, sivil toplum kuruluşları, belediye personelinin yanı sıra mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

Başkan Feridun Yılmazlar: “Beydağ’ımızda her yatırım ilçe sakinlerimizin konforu içindir.”
Beydağ’ın her anlamda en iyi hizmeti hak ettiğine dikkati çeken Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar: “Pandemi süreci nedeniyle ara verdiğimiz açılış programlarımıza başladık. Bugün yine hemşehrilerimizin daha rahat şartlarda kendi ürettikleri ürünlerini satabilmeleri için planladığımız ve üzerinin kapatılması işlemi yapımını tamamladığımız Kapalı Köy Ürünleri Pazar Yerimizin resmi açılışını yapıyoruz. 250 metrekarelik alana sahip olan Kapalı Köy Ürünleri Pazarımızda hemşehrilerimiz dış hava şartlarından etkilenmeden huzur içerisinde alışverişlerini yapacaklar. Kendi bahçelerinde kendilerinin ürettiği yerli ürünleri hiçbir aracı olmadan vatandaşların hizmetine sunabilecekler. Tüm esnafımıza hayırlı ve bol bereketli kazançlar diliyorum.” dedi.

“HER YATIRIMIMIZ İLÇEMİZE AYRI BİR DEĞER KATACAK”

Başkan Yılmazlar:”Beydağ Belediyesi olarak bahanelere sığınmadan, zorluklar karşısında yılmadan, yorulmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İhale çalışmaları devam eden ilçemiz için çok büyük bir yatırım olan Beydağ Belediyesi Pazaryeri ve Düğün Salonu için de çalışmalarımıza devam ediyoruz. En yakın zamanda resmi işlemlerini tamamlayıp ilçemize Cumhuriyet Mahallesi’nde modern bir Semt Pazarı kazandıracağız. Aynı zamanda Kapalı Otopark, Konferans, Nikah ve Düğün Salonu ile de ilçemizin çehresini değiştirecek bir proje. Böylece her yatırımımız ilçemize ayrı bir değer katacak.

“KÖYLÜ MİLLETİN EFENDİSİDİR.”

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Köylü milletin efendisidir.” dediği gibi köylülerimiz, üreticilerimiz hepimizin velinimetidir. Bugün karnımız doyuyorsa mutlaka bir çiftçiye, üreticiye teşekkür etmeliyiz.
Şimdi açılışını yapacağımız Kapalı Köy Ürünleri Pazarımızın mahallemize, ilçemize ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Burada bulunan esnafımıza hayırlı, bol bereketli kazançlar, hemşehrilerimize huzurlu alışverişler diliyorum. Katılımlarından ötürü tüm misafirlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyor, saygı ve sevgi ile selamlıyorum.” dedi.

Başkan Yılmazlar kadın üreticilere soğuk günlerde üşümesinler diye şal hediye ederek, aynı zamanda ürünlerini satarlarken kullanmaları için önlük ve tabure hediye etti.

Atatürk Mahallesi Kapalı Köy Ürünleri Pazarı konuşmaların sonrasında dua ve kurdele kesimiyle açıldı. Açılış sırasında Belediye tarafından vatandaşlara lokma ikramında da bulunuldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN