Beyoğlu'nda metruk binaya gizlenmiş MP5 bulundu

Beyoğlu'nda metruk binaya gizlenmiş MP5 bulundu

Polis silahlı yaralama, işyeri kurşunlama ve silahla gerçekleştirilen eylemlere yönelik yaptığı çalışmada metruk bir binadaki molozların arasına gizlenmiş MP5 buldu.

Beyoğlu, Asayiş Büro Amirliği; Silahlı yaralama, işyeri kurşunlama ve silahla gerçekleştiren eylemlere yönelik yaptığı çalışmada metruk bir binanın içerisindeki molozlar arasına gizlenmiş otomatik MP5 buldu.
Polis ilçe genelinde gerçekleştirilen silahlı yaralama, işyeri kurşunlama, silahla gerçekleştirilen eylemler ve uyuşturucu madde ticareti ile ilgili geniş çaplı bir araştırma başlattı.

Ekipler, olayların ardından suç unsurlarının terk edilmiş metruk binalarda bulunma ihtimaline karşın, mahallelerdeki metruk binalarda arama yaptı.

Piripaşa Mahallesinde bulunan metruk binayı kontrol eden ekipler, molozların altında arama yaptı. Aramalar sırasında polis, "MP5" diye tabir edilen otomatik bir silah ele geçirildi. Polis ekipleri, silahın hangi olaylara karıştırdığı veya hangi olayda kullanılacağına dair çalışmalar yapıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN