Bileklerini kesti, yatalak annesi de yanı başında ölü bulundu

Bileklerini kesti, yatalak annesi de yanı başında ölü bulundu

Adana'da, 80 yaşındaki yatalak kadın evinde ölü bulundu, bilekleri kesik halde bulunan oğlu ise hastaneye kaldırıldı. Polis, yaralı şahsın annesini öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunduğu şüphesi üzerinde duruyor.

Adana'nın Seyhan ilçesi Fatih Mahallesi'nde yaşayan N.G'yi (80) görmek için evine gelen komşusu, kapının açılmaması üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. Olay yerine yönlendirilen polis ve sağlık ekipleri, yatalak kadının hayatını kaybettiğini tespit etti. Ekipler, kadının birlikte yaşadığı oğlu Ş.G'yi (58) de banyoda bilekleri kesilmiş olarak buldu.

Annesini öldürüp intihar ettiği düşünülüyor

Ş.G, ambulansla Seyhan Devlet Hastanesine kaldırıldı, annesinin cenazesi de otopsi işlemleri için Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Polis, Ş.G'nin annesini öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunduğu şüphesi üzerinde duruyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN