Bir ilde daha ekmeğe zam: Gramajı da düştü

Bir ilde daha ekmeğe zam: Gramajı da düştü

Denizli'de maliyet artışı nedeniyle fırıncıların talebi üzerine ekmeğin gramajı düştü fiyatı ise arttı. En son üç ay önce zam gören ekmeğin 210 gramı 3 liradan satılırken yeni fiyat listesine göre 200 gram ekmek 4 liradan satışa sunulacak.

Fırıncılar Odası, Ticaret İl Müdürlüğü, Tarım İl Müdürlüğü, Denizli Ticaret Odası ve Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin yer aldığı komisyonda yapılan görüşmelerden sonra ekmeğin yeni fiyatı 4 lira olarak belirlenmişti. Komisyon kararı bugün Ticaret Bakanlığı tarafından da onaylandı.

Denizli'de ekmeğe son zam Mart ayında yapılmıştı. Kentte 2 lira 50 kuruştan satılan 230 gram ekmeğin gramı 210'a düşürülmüş fiyatı da 3 lira olarak belirlenmişti. Bugün yapılan zamla birlikte kentte satılan ekmek 200 grama düşürüldü fiyatı ise 4 liraya çıkarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN