Bir ilke imza attılar: Evde de aşı uygulaması başladı

Bir ilke imza attılar: Evde de aşı uygulaması başladı

Şanlıurfa'da toplumsal bağışıklığı en üst seviyeye çıkarmak amacıyla evde aşı uygulaması başlatıldı. Valilik'in duyurusuna göre, kent merkezi, tüm ilçeler ve kırsal mahallelerde 150 ekip aşı çalışması yürütüyor.

Şanlıurfa'da Kovid-19 salgınını önlemek için evde de aşı uygulaması başlatıldı.

Valilik'ten yapılan açıklamaya göre, mobil aşı istasyonlarından sonra aşılama sayısının yükseltilmesi amacıyla evde aşı uygulamasına da geçildi.

150 EKİP KATILIYOR

Kent merkezi, tüm ilçeler ve kırsal mahallelerde başlatılan evde aşı uygulamasına İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde 150 ekip katılıyor.

asi.jpg

Planlama doğrultusunda 15 Temmuz 2021'e kadar tüm kapıları çalmayı hedefleyen ekipler, vatandaşlara salgın karşısında aşılanmanın önemini anlatarak aşılanmalarını sağlayacak.

SADECE PAZAR GÜNLERİ OLMAYACAK

Pazar günleri hariç, haftanın altı günü devam edecek aşılama çalışmasında yer alan görevliler, İl Sağlık Müdürlüğü personel kimliği taşıyacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN