Bornova’da yol çalışmaları tam gaz devam ediyor

Bornova’da yol çalışmaları tam gaz devam ediyor

Bornova Belediyesi, ilçe merkezinden kırsal mahallelere kadar geniş bir alanda başlattığı yol yapım ve bakım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, sabah mesaisine Fen İşleri Şantiyesi’nde Asfalt Plenti’nde başladı ve asfalt üretim sürecini yerinde inceleyerek personelden bilgi aldı.

Bir Günde 500 ton asfalt kullanıldı

Bornova genelindeki çalışmalarda bir günde toplam 500 ton asfalt kullanıldı. Merkez mahallelerden Kızılay’da asfalt serimi yapılırken, kırsal mahallelerden Laka’daki çalışmalar devam ediyor. Eğridere’de başlatılan serim işlemleriyle birlikte 12 kırsal mahallenin altısında asfalt serimi tamamlandı. Ayrıca, Pınarbaşı ve Evka-4’te yama çalışmaları gerçekleştirildi.

Başkan Eşki’den sahada denetim

Asfalt Plenti’nde üretim sürecini inceleyen Başkan Ömer Eşki, sahadaki çalışmaları denetleyerek personelle bir araya geldi. Başkan Eşki, “Halkımızın daha konforlu ve güvenli bir ulaşım ağına sahip olması için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Hem merkezde hem de kırsalda tüm Bornovalıların ihtiyaçlarına cevap verebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Kırsal mahallelere öncelik

Bornova Belediyesi’nin yol çalışmaları, kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların taleplerine öncelik veriyor. Başkan Eşki, kırsal mahallelerdeki çalışmalarla ilgili, “Kentin merkezine olduğu kadar çeperlerine de aynı özeni gösteriyoruz. Kırsal mahallelerimizde ulaşımı kolaylaştırarak hem yaşam kalitesini artırıyor hem de kırsal kalkınmaya katkı sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN