Boşanan çiftin aileleri kavga etti: 4 kişi öldü, 1 kişi yaralı

Boşanan  çiftin aileleri kavga etti: 4 kişi öldü, 1 kişi yaralı

İki aile arasındaki borç husumet silahlı kavgaya dönüştü. Velayeti annede olan çocuklarını görmek için giden baba ve ailesine dede ateş açtı.

Afyonkarahisar'da boşanan iki kişinin aileleri arasında borç husumeti yüzünden kavga çıktı. Silahla vurulan dört kişi yaşamını yitirdi.


Dün yaşanan olayda bir kadın boşandığı eşinin ailesinden evliyken borç aldı. Boşanma sonrasında kadının eski eşinin babası, kadını icraya verdi. İki aile arasındaki husumet bugün kavgaya dönüştü.

Boşanan çiftin iki çocuğu olduğu, velayetin ise annede olduğu öğrenildi. Baba, bugün iki çocuğu ile görüştü. Çocukların annelerinin babası, babalarının evine çocuklarını almaya gitti.

Bu sırada, çocukların dedesi; çocukların babası ve ailesine silahla ateş etti. Olayda baba ağır yaralandı. Babanın annesi, babası, kardeşi ve anneannesi yaşamını yitirdi. Bir yaşındaki bir bebek ise yara almadan kurtuldu. Babanın tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Saldırgan olay yerinden kaçtı. Daha sonra olay yerinden iki kilometre uzaklıktaki Beyyazı Beldesi'nde yakalandı ve gözaltına alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN