Boşanma aşamasındaki eşini bıçaklayıp kayınpederini öldürdü

Boşanma aşamasındaki eşini bıçaklayıp kayınpederini öldürdü

Ankara'da Fatih K. isimli erkek boşanma aşamasında Güleser K.'yı bıçakla yaralayıp, kayınpederini kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Zanlı saklandığı evde yakalanıp gözaltına alındı.

İddiaya göre, eşiyle boşanma aşamasında olan Güleser K., kısa süre önce babası Gazi Akkaya'nın evine yerleşti. Çocuklarını anneden almak isteyen Fatih K., kayınpederi Gazi Akkaya'nın oturduğu eve geldi. Fatih K. ile evdekiler arasında tartışma çıktı.

ÖNCE EŞİNİ SONRA KAYINPEDERİNİ BIÇAKLADI

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Fatih K. eline aldığı bıçakla önce iki çocuğunun annesi Güleser K.'yı bacağından, daha sonra ise kayınpederi Gazi Akkaya'yı da kalbinden bıçakladı. Fatih K., olay yerinden kaçarken kayınpederine ait otomobile de zarar verdi.

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Gazi Akkaya'nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Güler K. ise olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Fatih K., saklandığı evde yakalanıp gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN