Boşanmak isteyen eşini minibüsle ezerek öldürdü

Ordu’nun Korgan ilçesinde İbrahim P., ayrılmak istediği eşini minibüsle ezerek öldürdü. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Ordu'nun Korgan ilçesinde, Merkez Mahallede meydana gelen olayda, uzun süredir ayrılma sürecinde olduğu eşi Selime P.’yi gören İbrahim P., eşini kullandığı minibüs ile ezdi. Ağır yaralanan kadın için olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Korgan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Selime P., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Gözaltına alınan İbrahim P.'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Yaşanan olay ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, Selime P.'nin kızıyla birlikte yolda yürüdüğü, İbrahim P.'nin ise kendisine ait minibüsle eşini ezdiği görülüyor.

Dört çocuk annesi kadının, minibüs ile park halindeki başka bir araç arasında sıkıştığını gören vatandaşların olay yerine koştuğu anlar da görüntülerde yer alıyor.

Selime P.'nin cenazesinin, işlemlerin tamamlanmasının ardından bugün ilçede toprağa verilmesi planlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN