Bozüyük Belediyesi iftar çadırı iftarlar için hazır

Bozüyük Belediyesi iftar çadırı iftarlar için hazır

Bozüyük Belediyesi iftar çadırı kurulum çalışmaları tamamlanarak Ramazan ayı boyunca yapılacak iftarlara hazır hale getirildi

Bozüyüklülere hayırlı Ramazanlar dileyen Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu iftar çadırı ile ilgili vererek “Kıymetli hemşehrilerim; Geleneksel Bozüyük Belediyesi, Ramazan İftar Çadırımız yine Merkez Kasımpaşa Camii yanında kurulmuştur. Hemşehrilerimize ve Bozüyük’ümüze yolu düşen misafirlerimize Ramazan ayı boyunca; sanayici, iş adamlarımız ve hayırsever hemşehrilerimizin destekleriyle, iftar yemeği ikramı olacaktır. Hayırlı, bereketli, sağlıklı, sabırlı Ramazanlar dilerim.” dedi.

Belediye ekipleri tarafından kurulum çalışmaları tamamlanan iftar çadırı bu yılda Ramazan ayının ilk gününden, son gününe kadar vatandaşlara hizmet verecek. Bozüyük Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca her akşam farklı bir hayırseveri ihtiyaç sahipleriyle buluşturduğu iftar çadırı geçtiğimiz yıl yoğun ilgi görmüş, her akşam kalabalık iftarlar yapılmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN