Bu buluşma her şeye değer! Onu gören köpekler yanından ayrılmıyor

Bursa'da, Fahri Dönmez isimli vatandaş köpeklerin sevgilisi oldu... Fahri Dönmez'in son senelerde gittiği kamp alanında baktığı köpeklerin kendisini adeta konuşarak karşıladığı anları kayıt altına aldığı video ise yürekleri ısıttı.

Bursa’da bir vatandaşın baktığı köpeklerle buluşma anı izleyenlerin yüzünde tebessüm oluşturdu. Yaklaşık 2-3 sene gittiği kamp alanında beslediği hayvanlarla bağ kuran Fahri Dönmez, onlardan ayrılamaz oldu. Fahri Dönmez’i gören köpeklerin insanın yüreğini ısıtan halleri ise izleyenleri duygulandırdı.

Onlara 'sokak köpeği' denmemesi gerektiğini belirten Fahri Dönmez, “Bizler hafta sonu kamp yapmaya gittiğimizde bu köpeklerle tanıştık. Daha sonra aralıklarla gitmeye çalışıyoruz. Beni gördüklerinde artık farklı tepkiler veriyorlar. Biz kendimize bir şeyler alırken, onlara da alırız. Onlarla doğayı paylaştık. Hayvanları ne kadar kafeslerin içerisine alırsak, onları kendimizden soyutlarsak o kadar hırçınlaşır. İnsan bile kapalı bir yerde kaldığında daha yabani olabiliyor” dedi.