Bu sefer trafik değil: Üzerine tekne sürüp batırmakla tehdit etti

Bu sefer trafik değil: Üzerine tekne sürüp batırmakla tehdit etti

Adana'da balıkçıların denizde yer yüzünden tartışması amatör kameralara yansıdı. Daha çok trafikte ve otobanda alışık olunan görüntüler dikkat çekti. Akdeniz’de balık avlayan denizcilerin tartışması büyüyünce birbirlerinin üzerine tekne sürdü. Bir balıkçı, teknesini diğer balıkçının teknesinin üzerine sürüp onu batırmakla tehdit etti.

Adana’nın Karataş ilçesinde balıkçıların denizde yer yüzünden tartıştığı görüntüler gündem oldu. Daha çok trafikte ve otobanda alışık olunan görüntüler bu kez denizde karşımıza çıktı.

BİRBİRİNİN ÜZERİNE TEKNE SÜRDÜLER

Karataş ilçesinde Akdeniz’de balık avlayan vatandaşlar arasında balık avlanacak yer konusundan dolayı tartışma çıktı. Balıkçılar tartışmayı avlanmak için çıktıkları denizde de sürdürdü. Denizde laf atan balıkçılar kavgayı biraz daha ileri götürerek birbirinin üzerine tekne sürdü.

BATIRMAKLA TEHDİT ETTİ

Bu da yetmezmiş gibi bir balıkçı, teknesini diğer balıkçının teknesinin üzerine sürüp onu batırmakla tehdit etti. Balıkçının teknesini diğer balıkçının üzerine sürüp, ona sürtündüğü anlar balıkçılar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN